Menu

Het Hiphop Journaal presenteert ook live, waarbij de drie heren in pak plaatsnemen op het podium.
Hierbij wisselen zij door, waardoor er non stop twee DJ's draaien en het derde lid als MC fungeert.
Het Hiphop Journaal is te boeken als DJ-set, support-act, hostingpartner, afterparty of voltallige clubavond.

Klik hier voor boekingen!

TOUR-NIEUWS

Het is een gekkenhuis. Gezien de huidige ontwikkelingen hebben wij besloten onze tour te verplaatsen. Wij vinden het belangrijk dat we een zo legendarisch mogelijke clubtour neer kunnen zetten. Dit kunnen we naar onze mening pas doen in een complete package, met alle shows in een korte periode. Maar back-up staat klaar, daarom hebben we ervoor gekozen om onze 10 shows naar oktober/november te verplaatsen.

We zijn geen lamballen, dus zijn we in nauw contact met venues en artiesten. We zullen jullie zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen van onze nieuwe moves. Reeds gekochte tickets blijven uiteraard geldig voor de nieuwe tourdata vol hiphop made in NL.

Deze situatie is voor niemand fijn, dus we hopen op jullie begrip. Stuur ons vooral een berichtje als je vragen hebt of iets kwijt wil. We blijven op een missie, dus komen we vanaf nu met heel veel toffe online content. Houd onze socials vooral in de gaten...

Hopelijk is er snel walou crisis. Blijf allemaal safe en laten we ervoor zorgen dat we het eind van het jaar samen nog harder vol positvisme gaan knallen! We kunnen jullie energie dan goed gebruiken. 

Namens Het Hiphop Journaal,

Bowie, Jan & Dirk.

Shows

Vorige Shows